Seminee Spartherm

Seminee Spartherm

Producatorul Spartherm , de peste 30 de ani a transformat placerea de a admira flacarile in cele mai minunate produse care pot fi montate in casele noastre, in absoluta siguranta.

Focarele Spartherm sunt binecunoscute pentru fiabilitatea si rezistenta lor, pentru arderea exceptionala, curata, eficienta,dar nu in ultimul rand pentru perfectiunea liniilor, a formelor, design de neegalat de ceilalti producatori.

Firma Spartherm produce mai multe game de focare, cele mai simpliste dintre ele fiind focarele din gama Global, focare produse din otel de 4 mm, sudura fiind una perfecta , executata de roboti, captusite pe interior cu samota neagra, protejate de mai multe straturi de vopsea foarte rezistenta la zgarieri si temperatur inalte.

Gama Prestige si gama Linear ofera clientilor un numar foarte mare de variante de focare, cu forme si dimensiuni care acopera absolut toate asteptarile. In gama Linear regasim deasemenea si mai multe modele de termoseminee cu o fata sau cu 2 fete de sticla.

Acum 2 ani ,firma Spartherm a lansat in Frankfurt , la cea mai mare expozitie de profil , cateva produse care formeaza gama Premium. Gama Premium de la Spartherm este formata din 10 modele de focare cu 1 ,2 , 3 sau chiar 4 fete de sticla. Cuvintele sunt de prisos cand este nevoie sa descriem aceasta gama, a fost apreciata ca cea mai perfecta forma a unui semineu creat vreodata. Practic aceasta gama de focare nu are concurenta.

Pentru clientii care au un semineu existent, cu focar deschis, care arata exceptional, se doreste pastrat, dar care nu are eficienta, nu prezinta siguranta si care ar putea fi transformat intr-o sursa reala de incalzire a spatiului unde se afla, transformarea poate veni introducand in vechea  camera de ardere un focar caseta montandui o usa de semineu de foarte buna calitate. Atat focarele casete , cat si usile , exista in portofoliulde produse al firmei Spartherm , atat pe modele si dimensiuni standard , cat si facute dupa dorinta si dimensiunile clientilor nostril.

Pe langa binecunoscutele focare pe lemne ,pe care le produce firma Spartherm, exista si o foarte mare varietate de seminee tip soba, produse care au cucerit Europa de Vest si in special Germania.

Deasemenea semineele pe bioethanol, gama Ebios , sunt produse foarte iubite de arhitecti, designeri si  nu in ultimul rand ,de clientii finali, care le gasesc perfecte in apartamente, case, cluburi, restasurante, SPA-uri, etc.

Pentru cei care doresc sa se bucure de flacari , dar nu doresc sa aleaga semineele pe lemne, firma Spartherm propune gama de seminee pe gaz, cunoscuta ca si gama de seminee DRU, o  binecunoscuta companie Olandeza , cumparata de firma Spartherm in urma cu cativa ani.

Deci indiferent ca doresti clasicele seminee pe lemne, ca doresti un termosemineu, ca produsul potrivit pentru tine ar fi un semineu pe bioethanol sau pe gaz, toate acestea se regasesc sub acelasi  nume :

Spartherm – The Fire Company, prezenta pe piata din Romania prin fiica ei , Spartherm Transilvania.

Spartherm Transilvania

Vanzare si montaj seminee Spartherm Germania
CONTACT
Spartherm
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram