Seminee Spartherm

Convingător din punct de vedere tehnic și structural, SPARTHERM vă oferă inserții de șemineu moderne și durabile. Linear stabilește contururi clare, fără a se domina, deoarece șemineul ar trebui să scoată focul - nu invers. Funcționalitatea maximă cu o eleganță elegantă și modernă a fost și este obiectivul nostru. Lasă-te inspirat de produsele noastre. Investim know-how  pentru bateriile noastre de combustibil - la urma urmei, totul ține de inima șemineului. Astfel, inserțiile noastre de șemineu conving prin „valori interioare”, precum și printr-o selecție mare de forme. 

SPARTHERM TRANSILVANIA are competența de a implementa produse la comandă în funcție de dorințele dvs.

Inserturi de șemineu după dorință

Fie ca o perspectivă vizionară pentru viitoarele formate de celule de ardere sau în durabilitatea și diversitatea produselor din seria Linear, standardele de înaltă calitate de la SPARTHERM sunt unice. Dreptitudinea, modernitatea și tehnologia perfectă sunt mărci comerciale ale tuturor unităților de șemineu SPARTHERM.

Celule de foc și multe altele

 • GET
  GET reprezintă o generație tânără de dispozitive, care se caracterizează printr-o adâncime de instalare deosebit de mică. Acest lucru va permite montarea directă pe perete, chiar și pe pereți inflamabili.
 • Tehnologia de stocare a căldurii
  Cu tehnologia noastră de stocare a căldurii, vă vom arăta cum ne puteți economisi resursele naturale folosind tehnologie inovatoare pentru a atinge căldura confortabilă a șemineului.
 • Tehnologia de stocare apă încălzită
  Lasă-te antrenat de alternativa benefică și ecologică cu tehnologia sofisticată de stocare a căldurii din apă.
 • inserturi de încălzire sobă de teracotă cu aer cald
  Inserțiile de sobă cu gresie cu aer cald: la fel ca niciun alt produs, seriile de șeminee SPARTHERM Nova și Renova îndeplinesc toate cerințele unui aragaz modern, orientat spre viitor.
 • controlul arderii
  Un control al arderii crește eficiența, permite o economie durabilă a arderii și aduce un confort suplimentar în timpul reducerii timpului în timpul arderii.

Indiferent de aplicații, fie că este vorba despre extracția fumului, comportamentul la ardere sau alte soluții convenabile - semineele Spartherm vă oferă un modul de control adecvat pentru fiecare caz în parte.

Spartherm Transilvania

Vanzare si montaj seminee Spartherm Germania
CONTACT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram