Seminee pe Bioetanol

Șeminee pe bioetanol ebios-fire®

Gama ebios fire®

Fie că vă petreceți seara cu o cină romantică la lumina lumânărilor, în jurul unui foc de tabără în aer liber sau pur și simplu confortabil acasă în fața șemineului - flăcările pâlpâitoare vă fac întotdeauna o vrajă. Nu-i așa?

Arzatoarele cu bioetanol de la ebios-fire® iti ofera un mod complet nou de a experimenta aceasta atmosfera incomparabila.

Pur și simplu despachetați, instalați direct sau montați pe perete. Formele elegante și materialele nobile de înaltă calitate sunt întotdeauna o atracție specială și oferă fiecărui spațiu de locuit o notă notă.

Oferim, de asemenea, inserturi de șemineu și șeminee încorporate în numeroase amenajări și design-uri pentru a vă lăsa liberă imaginația: Colecția de arhitecți ebios-fire® este o ofertă special dezvoltată pentru arhitecții de interior și designerii de interior. Iti creezi semineul de vis in colaborare cu designeri de interior si interior.

Spartherm Transilvania

Vanzare si montaj seminee Spartherm Germania
CONTACT
Spartherm
dot-circle-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram